Skip to main content

Met veel voldoening kijk ik terug op ruim 10 jaar bij TopMondzorg, waar we van 8 naar maar liefst 120 praktijken zijn gegroeid. Vandaag werd mijn nieuwe hoofdstuk wereldkundig gemaakt. Best spannend!

Want… vanaf 1 december ga ik fulltime ondernemen als praktijkconsultant. Met een een duidelijke missie: Eenvoud en duidelijkheid brengen in een vaak complexe wereld en daarmee tandartspraktijken naar nieuwe hoogten tillen, ongeacht het doel – het verhogen van de omzet, het optimaliseren van teaminspanningen, werven van talent of andere ambities.

Mijn focus ligt op strategische en operationele verbeteringen die meetbaar impact hebben. Mijn aanpak is no-nonsense en recht door zee, precies zoals je van me gewend bent. Ik doe geen loze beloften, maar lever concrete resultaten. Authenticiteit, kwaliteit, en een heldere strategie zijn mijn richtingwijzers.

Ik ben vereerd dat TopMondzorg de komende maanden een beroep blijft doen op mijn expertise, en beschouw dat als een groot compliment. En er is meer op komst! Ik ga een langdurige samenwerking aan met een zelfstandige grote tandartspraktijk, waar we al mooie plannen voor aan het schetsen zijn.

Maar dat is nog niet alles. Er zitten columns in de pen en ook zijn er plannen voor podcasts en video’s. Alles is te volgen via LinkedIn en mijn website, waar op dit moment hard aan gewerkt wordt om op 1 december live te gaan.

Dank aan iedereen die me tot hier heeft gesteund. Ik kijk ernaar uit om aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen en tandartspraktijken te helpen floreren!