Skip to main content

Over

Nicolette staat bekend om haar vermogen om processen te verbeteren en efficiënter te maken. Dit doet zij op basis van 25 jaar ervaring, opgedaan in de commerciële (uitzend-) branche en tandheelkunde. In de afgelopen 15 jaar heeft zij meer dan 100 tandartspraktijken gestroomlijnd. Haar inzet met hart voor de praktijk heeft ervoor gezorgd dat deze praktijken met veel plezier efficiënt werken en voldoen aan geldende normen.

Nicolette begrijpt als geen ander de uitdagingen waarmee tandartspraktijken vandaag de dag geconfronteerd worden. Dit inzicht en het feit dat zij praktijken echt kan helpen daarbij, leidden ertoe dat Nicolette in 2023 haar eigen consultingbureau startte.

Nicolette heeft een significante rol gespeeld bij de groei van een vooraanstaande tandheelkundige keten in Nederland. Voor haar is succes niet persoonlijke erkenning. Als het team trots is op de zelf doorgevoerde verbeteringen weet Nicolette dat haar werk geslaagd is.

Deze visie komt tot uiting in haar blik op consulting. Nicolette kijkt naar het geheel en gelooft in specifieke expertise om algemene problemen aan te pakken. Daarom bundelt ze zonodig krachten met HR-specialisten, hospitality-coaches, bedrijfskundigen en praktijkkenners om de weg naar ‘de ideale praktijk’ te regisseren.

Haar missie is praktijkhouders en praktijkmanagers rust, overzicht en een gezond bedrijfsresultaat te bieden. Zonder loze beloften, zonder verspilde tijd en energie, maar met concrete en meetbare resultaten.